Без категорії

Нові ліхтарі, пакистанська сировина та квартири для атовців

7 лютого відбулася позачергова сесія Хмельницької міськради та зустріч міського голови Олександра Симчишина з Надзвичайним і Повноважним послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні Ноелем Хохаром.

За словами Олександра Симчишина, сесію скликали поза графіком, оскільки потрібно було терміново надати дозвіл на укладення енергосервісного договору для КП “Міськсвітло”. Зараз місто готується до модернізації системи вуличного освітлення. Застаріле обладнання буде замінено на енергоефективне з ураховуванням місцевих потреб.
“На 69-ти вулицях повністю замінимо 4000 ліхтарів за рахунок переможця конкурсу. Це дасть нам велику економію електроенергії, і за її рахунок ми повернемо кошти за встановлення нової мережі. Крім того, придатні старі ліхтарі встановимо на старостинських округах, на прибудинкових територіях, у приватному секторі тощо, там, де є в них потреба”, — повідомив у соцмережі міський голова Олександр Симчишин.
Цього ж дня міський голова зустрівся із Надзвичайним і Повноважним послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні Ноелем Хохаром.
“Мали ефективне спілкування, яке, сподіваємося, переросте в співпрацю з нашими швейниками. Є домовленості про презентацію пакистанської сировини для наших підприємств легкої промисловості”, — прокоментував Олександр Симчишин.
Нагадаємо, 3 лютого відбулося чергове засіданя виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Члени виконкому розглянули 70 питаня порядку денного.
Хмельницький міський голова Олександр Симчишин важливість порядку денного охарактеризував так:
“Значна частина — це рішення, які підуть на розгляд найближчої сесії. Проте одним із ключових питань сьогоднішнього порядку денного є виділення 4 квартир для учасників російсько-української війни. Ми продовжуємо цю дуже хорошу традицію і щороку обов’язково підтримуємо наших героїв. А вже 9 лютого бойові військові отримали ключі і ордери від квартир. “Дякую обласній раді за співпрацю! Завдяки нашим спільним зусиллям вже 8 військових отримали своє житло! Загалом з 2016 року ми вже маємо понад 220 таких новоселів — родин бойових військових, поранених і тих, хто загинув”, — зазначив Олександр Симчишин.За його словами, ця традиція продовжуватиметься й цього року. На придбання житла з міського бюджету спрямовано 6 млн гривень.Водночас працюватимуть й інші програми. Адже ще більше 800 осіб залишаються на квартирній черзі.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *