Без категорії

Записати малюка до дитсадочка допоможе «Електронна черга»

Часто прилаштувати дитину до садочку для містян через брак місць  є досить важкою справою. Та завбачливі батьки знають, що робити це варто заздалегідь. Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради запропонував молодим батькам найбільш легкий, до того ж демократичний та надійний спосіб поставити свого малюка на чергу до будь-якого міського дитячого садочка, скориставшись електронною чергою.  

Так зарахування малюків у   заклади дошкільної освіти Хмельницької міської територіальної громади розпочнеться уже  1 квітня. При зарахуванні дитина зможе з 1 вересня цього року відвідувати дитячий садок, який оберуть батьки. Для цього необхідно заповнити форму у розділі «Мої заяви» на  сайті ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА у заклади дошкільної освіти Хмельницької міської територіальної громади . Далі можна відслідковувати статус поданої заяви,  стежити за просуванням черги та, взагалі, дізнаватися  абсолютно все про заклади дошкільної освіти громади.

Якщо виникають запитання, інформують у Департаменті освіти, їх можна поставити за телефоном 79-41-27 начальнику відділу дошкільної освіти Ірині Олександрівні Жовнір.  Або ж докладно ознайомитися із Положенням про загальну міську електронну реєстрацію дітей до закладів дошкільної освіти Хмельницької міської територіальної громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *