Без категорії

У Хмельницькому оголосили конкурс для перевізників

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради оголосив шість конкурсів із перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування на території Хмельницької міської територіальної громади. Йдеться про маршрути з Хмельницького до Іванковець,  Олешина, Малашівець, Водичок, Волиці та Шаровечки.

Визначатиме переможців робочий орган конкурсу – управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради. Об’єктами конкурсів є приміські автобусні маршрути загального користування, які працюють у звичайному режимі руху.

До участі в конкурсі допускають автомобільних перевізників, які відповідають вимогам ст. 44-46 Закону України «Про автомобільний транспорт». Мають у власності, або на правах фінансового лізингу достатню кількість автобусів, у тому числі тих, які не менші, ніж на 50% пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Окрім того, для обслуговування певного маршруту претенденти повинні мати 10% автомобілів у резерві, виробничо-технічну базу для для проведення медоглядів, стажування чи техогляду, офіційно оформлений штат працівників.

Важливою забороною є перевезення пасажирів на автобусах, які переобладнали    з транспортних засобів іншого призначення.

Конкурси відбудуться 9 березня 2022 року. Початок роботи конкурсного комітету о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, будівля Хмельницької міської ради (2-й поверх, зелена зала).

Розмір плати за участь у конкурсі становить 2 730 грн. 00 коп. Перевізник-претендент, який бере участь у кількох конкурсах, вносить плату за участь у кожному конкурсі окремо. Докладніше.

Телефон для довідок: 79-55-25, 79-55-77, електронна адреса – [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *