Без категорії

Вшанували Чорновола

Цьогоріч 24 грудня В’ячеславу Максимовичу Чорноволу виповнилося б 84 роки. Традиційно, в день його народження, біля пам’ятника політичному діячеві, одному з засновників і багаторічному лідеру Народного Руху України зібралися побратими та небайдужі хмельничани. Схиливши голову в пошані, поклали квіти, згадали патріота та справжнього сина України, його принципову позицію та велике бажання бачити Україну сильною й незалежною, успішною та вільною.

“Життя В’ячеслава Максимовича, без перебільшення, є подвигом служіння нації, прикладом незламності, нескореності та самопожертви в ім’я України. А тому пам’ять про нього і повага до нього щороку будуть лише рости й міцніти в серцях і ділах українців”,зазначив, звертаючись до учасників заходу, заступник Хмельницького міського голови Михайло Кривак.

Свідченням глибокої шани хмельницької громади до Великого Героя є перейменування рішенням міської ради однієї з вулиць міста на честь В’ячеслава Чорновола. Його ім’я присвоєно, за ініціативи педагогічного колективу, загальноосвітній школі №18. Встановлено пам’ятник В’ячеславу Чорноволу на одній із центральних вулиць нашого міста — Соборній.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *