Без категорії

Біг на користь

Новорічний благодійний забіг 19 грудня відбувся біля головної ялинки міста. Організували його біговий клуб “Flash Run” спільно з міським управлінням молоді та спорту. Дистанції на один, три та п’ять кілометрів на вибір долали понад сім десятків учасників.

Обов’язковий внесок за участь у забігу — 350 гривень. Отримані кошти, а цього разу це — 20 тисяч гривень, підуть на потреби Хмельницького спеціалізованого будинку дитини “Берізка”.

Ще одна умова благодійної акції — карнавальний костюм. Охочі бігли, переодягнувшись улюбленими героями. Навіть спайдерменом. Його костюм, подарований друзями, одягнув хмельничанин Едуард Бондаренко. Каже, спеціалізується на ультрамарафонах. Максимально пробіг 115 кілометрів. На новорічному забігу здолав п’ятикілометрову дистанцію.

Серед учасників забігу — й заступник міського голови Олег Шинкарук. Зазначив, що бігає по два-три кілометри щодня. Щовихідних дистанції збільшує, адже спорт — це здоров’я!

“Радий, що легкоатлетичний рух e місті відновлюється. У 1980-х роках у Хмельницькому проводився навіть всесоюзний легкоатлетичний забіг”, — розповів начальник міського управління молоді та спорту Сергій Ремез.

Благодійний забіг біговий клуб “Flash Run” цьогоріч встановлює вдруге. Загалом, організували три загальноміських забіги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *