Без категорії

Футбольне поле у форматі “Юніор”

17 листопада, до 45-річного ювілею СЗОШ №12, в цьому навчальному закладі відкрили нове футбольне поле. Облаштоване воно на ділянці пришкільного стадіону, має розміри 60 на 30 м. Огороджена спортзона виготовлена за типом “Юніор”. Це перша черга будівництва, а наступного року на іншій половині колишнього стадіону з’явиться ще тенісний корт і багатофункціональний майданчик для гри в баскетбол, волейбол, гандбол і проводити уроки фізкультури. Також в другу чергу будуватимуть систему зовнішнього освітлення, щоб стадіон працював і ввечері.
Кошти на будівництво виділено з міського бюджету. Загальна вартість проєкту — понад 7 мільйонів 100 тис. грн., з яких на будівництво футбольного поля використано вже майже 5 млн. грн.
“Футбольних полів формату “Юніор” в місті небагато. Наприклад, такі маємо в НВК №6 та гімназії №2, а також при новобудові школи на Залізняка, 32, яка незабаром відкриється. А загалом за п’ять останніх років у Хмельницькому побудували майже 50 спортивних багатофункціональних майданчиків. Наше завдання — забезпечити всі навчальні заклади спортивними майданчиками або комплексами, якщо дозволяє територія”, — зазначив міський голова Олександр Симчишин.
Директор СЗОШ №12 Олег Сивицький додав:
“З 1976 року в школі було трав’яне поле, яке вже “зносилося”, з’явилися травмонебезпечні ділянки. За спільної ініціативи батьківського колективу та влади міста на цьому місці нарешті розпочалося будівництво спортзони на старому стадіоні. Незабаром облаштуємо навіть сидіння для вболівальників”.
На новому футбольному полі займатимуться не лише понад тисячу учнів СЗОШ №12, а й вихованці Хмельницького спортивного ліцею, який знаходиться неподалік.

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *