Без категорії

Нові майданчики в мікрорайонах

На початок листопада в різних мікрорайонах міста відремонтовано 19 дитячих майданчиків та один спортивний. Вартість робіт — 1 млн 797 тис. грн. На капітально відремонтованому майданчику на вул. Прибузькій, 32, встановили дитячий та спортивний комплекси, закриту пісочницю, гойдалки, каруселі. Також завершили дитячий майданчик на провулку Північному, 1.
На інших об’єктах роботи активно тривають. На вул. Заводській, 61/2, комунальники оновлюють стадіон, тут замінять частину пошкодженої сітки та пофарбують її, оновлять футбольні ворота та замінять баскетбольні сітки. Розпочато роботи на вул. Сковороди, 9/2.
Також завершено громадський проєкт на вул. Кам’янецькій, 109-111. Загалом до кінця поточного року заплановано капітально відремонтувати 20 дитячих та 3 спортивних майданчики. Це майданчики за адресами: вул. Перемоги, 3 (встановлення тренажерів), вул. Заводська, 61/2, вул. Козацька, 62 ( ремонт стадіонів).
Передбачено реалізувати п’ять громадських проєктів з облаштування майданчиків. Загальна сума цих робіт становить 2 млн. 409 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *