Без категорії

За кошти інвесторів

Нова зупинка громадського транспорту з’явиться на вулиці Соборній, навпроти ЦНАПу. Стару, встановлену 20 років тому, демонтували. На її місці до кінця року планують спорудити сучасний павільйон вартістю 230 тисяч гривень. Оновлюватимуть зупинку за кошти інвесторів.
За словами інвестора, представника ТОВ “Бігборд” Володимира Смірнова, зупинку оновлюють у співпраці з французькою компанією. Тож зупинка на Соборній буде зразком сучасних зупинок Франції. Вони мають захист від вандалізму завдяки загартованому склу, якісне покриття та підсвітлення. Зупинки захищають від вітру та дощу. Як каже інвестор, до кінця року в місті з’явиться ще чотири таких зупинки.
Загалом щороку в Хмельницькому оновлюють 10-15 павільйонів громадського транспорту. Цьогоріч поруч з чотирма встановили торговельні кіоски.
“Центр міста переважно оновлений. Беремося за віддалені мікрорайони, як Лезнево, дальні Гречани, Ружична. Загалом, потрібно буде оновити близько 50 зупинок. Наступного року за кошти бюджету громади планують замінити 15 зупинок громадського транспорту”, — зазначив в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Юрій Смолінський.

Марина Зінов’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *