Без категорії

Вдячність милосердним серцям

У першу неділю листопада в Україні відзначили День працівників соціальної сфери, людей однієї з найблагородніших професій, без яких важко уявити захист і турботу про людей, які потребують допомоги і опіки. Напередодні професійного свята кращих представників галузі привітали в міській раді.
“У нашому місті є ціла армія соцпрацівників, понад 350 небайдужих людей працюють у соціальній сфері громади. Соціальна галузь — одна з найважливіших. Близько третини коштів, з яких складається бюджет громади, отримують галузі, орієнтовані на соціальні потреби жителів міської територіальної громади, — зазначив заступник міського голови, куратор соціальної сфери Михайло Кривак, звертаючись до запрошених працівників соціальної галузі. — У вашій сфері немає випадкових людей. Соціальні працівники — це люди, які пішли на цю роботу за покликом серця та з величезним багажем добра, яким діляться з людьми, з котрими доводиться зустрічатися щодня, які потребують допомоги”.
Заступник міського голови зазначив, що соціальна сфера міста знаходиться у постійному розвитку. Цьому сприяє позиція міської влади щодо виділення коштів не лише для функціонування, а й для розвитку соціальної сфери міста, задля допомоги тим верствам населення, які сьогодні найбільше її потребують.
За сумлінну і плідну працю, особистий внесок у соціальний захист мешканців громади, добросовісне виконання посадових обов’язків та з нагоди свята Михайло Кривак вручив кращим працівникам соціальної сфери відзнаки і подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *