Без категорії

“VinLadyFest”: успішні, активні, тому що — жінки

17 вересня Хмельницький зустрічав учасниць всеукраїнського жіночого форуму. Такий захід у нашому місті проходив вперше, в Україні — п’ятий рік поспіль. До цього учасниці збиралися у Вінниці та Тернополі. Форум “VinLadyFest” став корисним майданчиком для тих, хто робить перші кроки в власній справі, і тих, хто вже довгий час у бізнесі.
Загалом у заході, який проходив у двох форматах: офлайн та онлайн, взяли участь близько 200 активних та небайдужих жінок з усієї країни. Працювали декілька дискусійних панелей, де учасниці отримали змогу почути історії від бізнес-леді, які завоювали міжнародні ринки, почали свою справу з нуля. Форум став також нагодою познайомитися з реальними технологіями для бізнесу в умовах коронакризи.
Із такою приємною та важливою подією в житті міста присутніх привітав заступник міського голови Микола Ваврищук.
“З власного досвіду знаю, що той бізнес, який очолюють жінки, має особливу енергетику — в стосунках з клієнтами, партнерами, в усіх бізнес-процесах. Приємно, що форум проходить в Хмельницькому, і міська рада завжди підтримувала і буде підтримувати такі заходи, а особливо в непростий період пандемії розвиток бізнесу для нас є пріоритетом. Хмельницький відкритий для бізнесу, і рейтинг, який нещодавно опублікував USAID, показав, що Хмельницький — абсолютний лідер у індексі конкурентоспроможності міст в 2021 році, адже було опитано представників малого та середнього бізнесу з 45 міст, а це близько восьми тисяч підприємців. Хмельницький відкритий до співпраці. Дякую усім вам і бажаю плідної роботи”, — зазначив Микола Ваврищук.
“Я сподіваюся, що це буде гарна традиція — надалі проводити щорічний жіночий форум, який об’єднує жінок у бізнесі. Також уперше ми робимо чоловічу панельну дискусію, на якій успішні чоловіки будуть ділитися власним досвідом успіху з такими ж успішними жінками. В нас виступлять спікери з різної тематики: з маркетингу, з управління людьми, з публічних виступів, і практичну користь кожна учасниця бізнес-форуму має взяти для себе, для свого розвитку”, — розповіла підприємиця, засновниця всеукраїнської платформи “Жінки в бізнесі” Надія Лисецька.
Учасниці обговорили чимало різних тем, а загалом форум став майданчиком для генерації нових ідей і проєктів, пошуку партнерів та корисних знайомств.

Тетяна Руса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *