Без категорії

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЩОДНЯ ЗАТИШНИЙ

Традиційно восени, напередодні Дня міста, в Хмельницькому визначають переможців міського конкурсу на найкращий благоустрій прилеглої території у міській громаді. Цього року він відбувся в чотирьох номінаціях під хештегом “Хмельницький щодня затишний”. Переможців у номінації “Кращий благоустрій приватної садиби” комісія вирішила не визначати. Тож за перемогу змагалося 44 учасники, серед яких навчальні та дошкільні заклади, багатоквартирні будинки, ОСББ, заклади та установи міста.
За словами заступника міського голови Василя Новачка, оцінюючи благоустрій територій, комісія в першу чергу звертала увагу на озеленення та обслуговування. Брався до уваги зовнішній вигляд, наявність місць для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, клумби та декоративні оздоби.
Пальму першості серед підприємств, установ та організацій Хмельницької територіальної громади здобула кав’ярня Feelin’good на Володимирській, 71. У номінації “Кращий благоустрій території закладу загальної середньої освіти” переміг НВК №2, а в номінації “Кращий благоустрій території закладу дошкільної освіти” — дитсадок №23 “Вогник”. Перше місце серед багатоквартирних будинків дісталося мешканцям будинку 4/1Б, що на вулиці Героїв Крут, ОСББ “Гармонія Героїв Крут”.
Конкурсна комісія також вирішила відзначити премією міського голови жителів будинку по вулиці Тернопільській, 12А, які свій двір облаштовували власними силами.
Подарунки переможцям вручать на День міста.
“Буде три види сертифікатів на суму 10 тисяч гривень кожен. Це на озеленення території, на конструкції дитячого майданчика та сертифікат на світлодіодні скульптури, такі, які стояли на Проскурівській під час новорічних свят”, — розповіла депутатка Хмельницької міської ради Анна Маєвська, членкиня конкурсної комісії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *