Без категорії

Найвища відзнака в особливий день

Олександр Симчишин взяв участь у засіданні Генеральної Асамблеї міст-переможців Призу Європи, яке відбулося 21-22 вересня в Івано-Франківську.

“Зважаючи на карантинні обмеження в Європі більша частина членів Асамблеї долучилися до заходу онлайн. Презентував учасникам із 18 країн успіхи і здобутки нашого міста. Разом з керівництвом німецьких Дармштадту і Альтенінгу, польських Любліна і Ченстохової, депутатами парламентів Литви, Німеччини, а також з Харковом та Івано-Франківськом взяв участь в дискусійній панелі про енергоефективність міст. Президентом Асамблеї повторно обрали мера Ченстохової Кшиштофа Матияшчика. До слова, офіційно Приз Європи, як місто-переможець, ми отримаємо уже в цю п‘ятницю!”, — розповів Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.
Цього року ПАРЕ оголосила Хмельницький переможцем щорічної премії Europe Prize. Це найвища відзнака, яку ПАРЄ присуджує містам за утвердження європейських ідеалів. Тепер Хмельницький є володарем повного комплекту нагород РЄ: Диплома, Почесного Прапора, Таблиці Європи і Призу Європи. Досі такі нагороди мали лише два українських міста: Харків та Івано-Франківськ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *