Без категорії

Премії за активну молодість

12 молодих хмельничан вперше отримали премію міського голови “За вагомі досягнення молоді в розбудові Хмельницької міської територіальної громади в різних сферах суспільного життя”. Кожен із лауреатів отримав премію з міського бюджету в розмірі 5000 гривень.
До нового свята — Всеукраїнського Дня молоді, який нинішнього року Україна відзначала 12 серпня, солідарно з міжнародним днем молоді, у міській раді вітали і нагороджували молодих хмельничан, як своїми здобутками в праці, навчанні, спорті, активною патріотичною позицію примножують успіхи нашого міста, України, утверджують суспільні цінності.
“Така відзнака відтепер стане традиційною. Кількість стипендіатів і розмір премії щороку зростатимуть! Маємо підтримувати тих молодих людей, які рухають місто вперед. Зустрілися сьогодні і з 17-річною переможницею чемпіонату України з тенісу Анітою Сагдієвою, вихованкою ДЮСШ №3. Дівчина нещодавньою перемогою в Ірпіні увійшла не лише в історію міста, але й цілої країни. Пишаємося!”, — написав у цей день у Фейсбуці міський голова Олександр Симчишин.
Серед лауреатів молодіжної премії — студенти, молоді викладачі, військовослужбовці, спортсмени, громадські активісти.

Катерина Руса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *