Без категорії

“Погляд” на світ навколо

Те, що на світлинах, — влучний погляд крізь об’єктив фотографа. Власне бачення світу представили 89 українських фотографів-аматорів та  фотомитців на колективній виставці “Погляд”. Її відкриття нещодавно відбулося в міському музеї-студії фотомистецтва. За

24 роки існування цього всеукраїнського фотопроєкту фотовиставки  світлин українських фотографів експонували в різних містах України та навіть Ізраїлі. Мета щорічної фотовиставки — показати різноманніття людського буття.

Експозиція “Погляд — 2021” — багата за жанрами фотографій і їх тематикою. Тут — портрети, натюрморти, пейзажі, фото з нестандартних ракурсів та місць. Усі відображають індивідуальність автора, його стиль і бачення світу.

Одним із завдань “Погляду” є об’єднання творчих особистостей у їх любові до навколишнього світу, тому проєкт не визначає переможців.

Участь у ньому цьогоріч взяли й троє хмельницьких фотографів Сергій Аніськов, Олена Лаптєва та Сергій Зисько.

В раках відкриття фотовиставки директор музею-студії фотомистецтва Віталій Савін нагородив переможців цьогорічного фотоконкурсу “Хмельницький весняний”. За результатами інтернетголосування переміг хмельницький фотограф Олександр Савенко. Каже, надихається красою природи та краєвидів Хмельницького, а також спілкуванням з цікавими людьми.  

Марина Зіновʼєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *