Без категорії

З пелюшок у дитсадок

З нового навчального року у 5 дитсадках міста
працюватимуть ясельні групи для півторарічних дітей

Потреба в дитячих яслах сьогодні на часі. Адже групи для найменших у дитсадках вирішать проблему догляду за дітьми для батьків, які працюють, а також для матерів, які виховують дітей самі. Створять групи на базі ДНЗ №6 “Колобок”, ДНЗ №11 “Золота рибка”, ДНЗ №40 “Сонечко”, ДНЗ №45 “Ялинка” та ДНЗ №49 “Дюймовочка”. Саме ці дошкільні заклади неперевантажені. Графік, за яким прийматимуть малечу, досить зручний — з 7.00, а перебувати в закладі можна до 19.00. Годуватимуть наймолодших вихованців спеціально розробленим меню для діток такого віку. Групи будуть невеликі, до 15 дітей. За малюками доглядатиме вихователь та дві нянечки.
“Групи для малюків працюватимуть у дитсадках, які знаходяться у різних мікрорайонах міста. На жаль, поки що немає можливості відкрити їх на Виставці та на Озерній, але така можливість буде з наступного року. Звісно, є вимоги до організації таких груп. Нині заклади освіти над цим активно працюють”, — зазначає очільниця міського департаменту освіти і науки Надія Балабуст.
Прийматимуть дітей у новостворені групи за списком в електронній черзі для цієї вікової категорії. Чи будуть групи затребувані, покаже час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *