анонс

Вибух року в автівках!

Такого Хмельницький ще не бачив! Цьогорічний музичний фестиваль “Rock&Buh” відбудеться 28-29 травня в новому форматі. Виконавці рокмузики виступатимуть на міському летовищі, а глядачі спостерігатимуть за дійством із автомобілів. Такий формат дасть змогу організаторам провести фестиваль офлайн з урахуванням всіх заходів безпеки та карантинних обмежень.
Вʼїзд на територію летовища буде безкоштовним, але за попередньою реєстрацією, оскільки кількість паркомісць обмежена. Також гості фестивалю зможуть долучитися до благодійності. Організатори фестивалю збиратимуть кошти для дитячої лікарні.
“Розуміємо, що з пандемією навряд щось зміниться в кращий бік і забезпечити карантинні норми в інших умовах, ніж автомобільний концерт, буде складно. Тому прийнято таке рішення. Є домовленість із аеропортом. На його території можуть розміститися до тисячі автомобілів. Якщо в кожній автівці буде четверо-пʼятеро людей, то це буде непогана аудиторія, як для таких умов. Але якщо локдаун затягнеться, фестиваль переноситимуть”, – зазначив начальник міського управління культури і туризму Артем Ромасюков.
Серед гуртів, які виступатимуть на хмельницькому фесті – улюбленці публіки “БумБокс”, “KozakSystem”, “Моторолла”, “Cкрябін”, “KARNA”. Також гості фестивалю почують гурт “Тартак” в новому складі. Новий соліст славнозвісного колективу – земляк, минулорічний амбасадор фестивалю Cергій Строян. Хмельницький, та й вся Україна, знають і люблять музиканта як соліста колективу “Чумацький шлях”– переможця фестивалю “Червона рута”.
Фестивальна публіка почує різні стилі вітчизняної рокмузики, навіть “гуцул-метал”, саме так визначає свій стиль колектив “KARNA”.
Нагадаємо, що цьогорічний рок-фестиваль проводиться у Хмельницькому впʼяте. Традиційно головною локацією був Молодіжний парк. Але минуло року карантин змінив формат фестивалю на концерт онлайн. Гурти-учасники записували свої композиції на цікавій локації – в глядацькій залі Палацу спорту, будівництво якого ще не завершене. Цьогорічне масштабне рокдійство обіцяє бути ще феєричнішим!

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *