Кримінал

Пограбування серед білого дня

Поспішаючи на роботу, 54-річна хмельничанка щойно хотіла перейти вулицю, як хтось, йдучи ззаду, вихопив з її рук сумку, в якій були гроші та два мобільні телефони. В нападниках жінка розгледіла двох молодиків. Вона намагалася їх наздогнати, але марно. Отож одразу зателефонувала в поліцію.
Поліцейські роти №4 Артем Баценко та Валерій Добровольський, дізнавшись від потерпілої прикмети грабіжників та напрямок, у якому вони подались навтьоки, почали обстежувати прилеглі території. У дворі будинку №3/1, що на вулиці Молодіжній, інспектори помітили двох чоловіків, у руках одного з них була жіноча сумочка.
Патрульні наздогнали грабіжників та затримали їх. Зловмисниками виявились двоє 32-річних хмельничан. Обоє раніше судимі — один за майнові злочини, а інший — за нанесення тілесних ушкоджень.
На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Південно-Західного відділення поліції. Правоохоронці затримали нападників за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) ККУ, санкція якої передбачає до шести років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *