Колонка редактора

Шановні читачі газети “Проскурів”, шановні хмельничани!

25 жовтня відбудуться вибори до місцевих органів влади. Це дуже відповідальний крок для усіх нас, мешканців Хмельницького та області. І від абсолютно кожного з нас залежить, як розвиватиметься наше місто далі, як житиметься нам усім впродовж наступних п’ять років. Не ведіться на чергові обіцянки популістів та на їхні одноразові подачки, адже тільки запроданці та нечисті на руку люди можуть пропонувати народу гроші або харчі в обмін на голос. Знайте, хто намагається вас підкупити, насправді нічого не варті.
Ми бачимо, як працюють так звані слуги народу в парламенті, чим вони там займаються і які антинародні закони приймають. Сьогодні, довівши країну до повного зубожіння, партія Зеленського намагається окупувати органи місцевої влади своїми зе-кандидатами, щоб уже до кінця узурпувати владу й на місцях. Ми бачимо, які брудні методи, брехню за гроші вони для цього використовують на талеканалах олігархів Коломойського, Пінчука та Фірташа, порушуючи закони і норми елементарної моралі і честі.
Доказом цього є дослідження, які провів Інститут міжнародної інформації. Згідно з аналізом найбільше замовних, тобто проплачених політичних матеріалів, які містять маніпуляції в даних, контрагітацію, “чорну рекламу”, неправдиву інформацію та маніпуляції з соціологічними дослідженнями і рейтингами, використовували партії “Слуга народу”, “За майбутнє” та ОПЗЖ. То чи можна після цього вірити бодай одному їхньому слову?! Ми варті з вами мати мером Хмельницького чесну, відкриту, порядну, авторитетну та прогресивну людину, яким є чинний міський голова Олександр Симчишин.
Маючи понад 35 років журналістського стажу, маю право сказати, що для міста й громади Олександр Симчишин та його команда зробили в рази більше, ніж усі їхні попередники за всі роки незалежності. Тож маємо дивитись правді у вічі і, якщо хочемо й надалі жити в місті, яке блискавично рухається вперед, приходьмо на виборчі дільниці 25 жовтня і голосуймо чесно.
Лариса Світловська,
редактор газети “Проскурів”, заслужений журналіст України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *