Новини

Нова, сучасна і несхожа на інші

21 жовтня в місті відкрилась ще одна сучасна амбулаторія сімейної медицини.

Цього разу на Камʼянецькій, 99. Окрім цієї вулиці, вона обслуговуватиме весь навколишній мікрорайон, включаючи вулицю Сковороди, частину приватного сектора, де Лікарняна, Короленка та інші прилеглі вулиці. Приміщення капітально відремонтоване, з новими меблями, обладнанням та повністю готове приймати пацієнтів.
“У 2016 році, реформувавши первинну ланку медицини, створивши два центри медико-санітарної первинної допомоги, ми пішли шляхом максимального створення, відкриття, оновлення амбулаторій сімейної медицини, аби максимально наблизити послуги первинної ланки до пацієнта, до людей. Амбулаторія на Камʼянецькій, 99, яку ми сьогодні презентуємо, це 25-а амбулаторія сімейної медицини в Хмельницькому за останні роки. З цих 25 амбулаторій є амбулаторії в нових приміщеннях, є, де зроблений капітальний ремонт. Фактично 22 з 25 мають повне оновлення навіть у тих приміщеннях, де вони раніше були. Ще залишилося три амбулаторії, які за наступний рік спокійно оновимо і всі в Хмельницькому будуть сучасними, комфортними і максимально зручними для усіх наших пацієнтів”, — зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Нагадаємо, днями завершився капітальний ремонт міської амбулаторії сімейного типу №6, яка знаходиться на проспекті Миру, 61.Там повністю замінено систему вентиляції, мережі, замінені вікна, зроблено сучасне освітлення та придбані нові меблі. Цьогоріч на будівництво та ремонти медичних закладів міста витрачено понад 35 мільйоні гривень.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *