на часі

Молоді підприємці на Битві стартапів

Хмельницька міська рада ще на початку липня повідомила про початок впровадження проєкту “Школа молодого підприємця”.

Цей проєкт не новий — уже триває четвертий рік поспіль. Він спрямований на підтримку ідей підприємництва та формування в молоді знань, необхідних для того, аби започаткувати власну справу.
Цьогоріч “Школа молодого підприємця” реалізується у партнерстві з проєктом Polish — Ukrainian Startup Bridge. У ньому візьмуть участь також успішні хмельницькі підприємці.
Уже минулого тижня розпочалося комплексне двотижневе навчання в онлайн форматі на безоплатній основі. Молоді підприємці проходять освітній інтенсив. Отримані знання дозволять презентувати власні ідеї під час Битви стартапів.
Проєкт реалізовує управління економіки міської ради. Для участі в самій Битві комісія вибере десять найбільш перспективних та інвестиційно привабливих рішень, які змагатимуться за призові місця. Буде визначено трьох переможців Битви, які отримають грошові винагороди. Сума винагороди складає 200 тисяч гривень, яка передбачена програмою підтримки підприємництва міста.
Крім фінансової підтримки від міської ради на реалізацію ідей, переможці матимуть можливість узяти участь у конференції Kyiv Tech Hub-2020.
За словами завідувачки відділу розвитку промисловості та підприємництва управління економіки Наталії Сахарової, будь-яка ідея та ініціатива може претендувати на участь у Битві стартапів. Заявку на участь можна роздрукувати зі сторінки управління економіки у Facebook чи з офіційного сайту міської ради. Заявки є для фізичних, юридичних осіб, а також ФОПів. Слід лише заповнити заявку, яку комісія розгляне і прийме рішення про участь у Битві стартапів.
Отже, якщо ви маєте ідеї власних бізнесініціатив, стартапів, хочете розпочати підприємницьку діяльність, вік — не більше 35 років, можете сміливо брати участь у проєкті.
Участь у Битві стартапів дасть можливість отримати фінансування для свого проєкту, познайомитися з основними учасниками стартапіндустрії, поспілкуватися з топовими експертами різних індустрій, отримати об’єктивну оцінку свого проєкту. Прийом заявок триває до 2 серпня.
Впевнені у своєму проєкті та готові довести мету інвестицій? Тоді не баріться, аби не втратити шанс.
Битва стартапів відбудеться 6 серпня.

Ольга Наскальна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *