Акцент

Змінилася не лише адреса

Замість вузьких коридорів, стіни яких підпирала чимала черга людей, — простора зала зі зручними стільцями та системою кондиціювання повітря. Замість дерев’яної перегородки, з якої ледве було видно голову паспортиста, — великі, світлі кабінети і повна комп’ютеризація.
Так виглядає сьогодні нове приміщення міськрайонного відділу Державної міграційної служби, яке поміж себе за старою звичкою люди називають “паспортним столом”.
“Тут зроблено сучасний ремонт, кабінети просторі і комфортні для прийому людей, черга електронна, а послугу містяни отримують протягом 15-20 хвилин”, — каже начальник управління ДМС у Хмельницькій області Олег Паньков.
На ремонт приміщення, яке досі перебувало в комунальній власності, з бюджету міста Хмельницького виділили 1 мільйон 200 тисяч гривень. Відтепер рішенням виконкому його передали Державній міграційній службі, з якою склались ділові і партнерські стосунки: рік тому в міському центрі надання адміністративних послуг відкрили дві станції з оформлення ІD-карток закордонних паспортів.
“Паспортний стіл” на Пушкіна, 15 залишився в минулому. Сьогодні відкрили нове приміщення Хмельницького міськрайонного відділу міграційної служби. Тепер отримати послуги можна у просторому, світлому, сучасному, автоматизованому приміщенні на вул. Кам’янецькій, 47. Маємо нові робочі місця, суттєве збільшення кількості наданих послуг і, як наслідок, додаткових надходжень до міського бюджету. А найголовніше — зовсім інший сервіс і якість послуги для наших мешканців!”, — зазначив міський голова Олександр Симчишин на своїй сторінці у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *