офіційно

Підсумки засідання виконкому

Під головуванням міського голови Олександра Симчишина відбулося чергове засідання міськвиконкому, на якому розглянуто 30 важливих питань життєдіяльності міста.

Члени виконкому підтримали рішення про передачу з балансу міської лікарні на баланс міської дитячої лікарні, міської інфекційної лікарні та міського перинатального центру обладнання, закупленого в рамках виконання програми боротьби з COVІD-19. На початку місяця це обладнання було доставлене на базу міської лікарні. Тепер же ним користуватимуться й у інших медичних закладах Хмельницького. На придбання обладнання з міського бюджету було виділено 25 млн грн.
Також було підтримано електронну петицію щодо встановлення світлофора в мікрорайоні Ружична біля колишнього будинку побуту “Хмельничанка”. Вирішили при формуванні бюджету на наступний рік це питання розглянути. Загалом від початку року це вже п’ята електронна петиція від хмельничан стосовно встановлення світлофорів.
“Це місце в Ружичній є досить непростим, там часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди, тому потрібно врегулювати ситуацію”, — підтримав петицію Олександр Симчишин.
Традиційно члени виконкому підтримали проєкт рішення щодо виділення матеріальної допомоги 14 мешканцям міста.
У ході роботи прийняте рішення про використання у 2020 році субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
Також розглянули проєкти рішень щодо оренди комунального майна, переведення садових будинків у житлові тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *