Акцент

Пільговим перевезенням бути

Міська влада планує повернути пільговий проїзд ще до завершення карантину. Питання попередньо мають розглянути 11 червня на засіданні міськвиконкому.

Про це заявив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин в ефірі одного з місцевих телеканалів.
“У місті вже відновилося нормальне життя й люди, які мають право пільгового проїзду, активно користуються громадським транспортом. Ми вже підготували відповідний проєкт рішення, який розглянемо під час засідання виконавчого комітету 11 червня”, — сказав він.
Нагадаємо, рішення про тимчасове скасування пільгового проїзду в громадському транспорті було прийняте 20 березня на час карантину. Тоді заступник міського голови Андрій Бондаренко зазначив, що таке рішення приймалося з метою збереження життя та здоров’я хмельничан, у першу чергу людей похилого віку, які перебувають у зоні ризику захворювання на коронавірусну інфекцію.
Нагадаємо, що пільгами в громадському транспорті міста користуються 80 тисяч хмельничан. Раніше перевізникам витрачені на обслуговування пільговиків кошти компенсовувала держава, а вже з 2016 року цю функцію переклали на місцеві бюджети.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *