Новини

Не вірте фейкам

За інформацією кіберфахівців Служби безпеки України останнім часом спостерігаються спроби розповсюдження фейків, пов’язаних із темою коронавірусу в Україні.

Свіжий приклад — чутки про нібито нічне розпилення над Києвом та іншими містами хімічних речовин із вертольота для дезінфекції. “Радять” зачиняти балкони і не перебувати на вулицях із 23.00 до 5.00.

Фахівці радять зважено ставитись до будь-якої неперевіреної інформації. Адже ми чудово розуміємо, з якою метою в соціальних мережах публікують схожі нісенітниці.

Впевнені, що наша країна спокійно пройде цей непростий період. А ті, хто хоче розхитати ситуацію, обов’язково опиняться під особливою увагою Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.

Окремо звертаємо вашу увагу на офіційні джерела отримання актуальної інформації:

Telegram-канал «Коронавірус_інфо» з оперативною інформацією щодо ситуації з вірусом COVID-19 в Україні ➡ https://bit.ly/39DEYQm.

Сторінка Міністерства охорони здоров’я України ➡ https://bit.ly/2Q5UHQu.

Сторінка Центру громадського здоров’я України ➡ https://bit.ly/2IAGyXm.

Актуальна та достовірна інформація про ситуацію в місті Хмельницькому розміщується на офіційному сайті Хмельницької міської ради ➡ www.khm.gov.ua та на сторінці у соціальній мережі Facebook ➡ http://bit.ly/2TWlwsN.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *