Соціум

Аварійні служби “Хмельницькгазу” 104 чергують цілодобово та оперативно виїжджають на виклики у надзвичайному режимі

Карантин вносить корективи в життя всієї країни. Тож у нинішній складній ситуації АТ “Хмельницькгаз” відчуває повну відповідальність своєї справи — безперебійної доставки газу клієнтам. Адже газ — життєво необхідний ресурс, який постачається постійно всім споживачам.
Як соціально відповідальний бізнес “Хмельницькгаз” ввів мораторій на відключення споживачів від газопостачання, окрім випадків несанкціонованого втручання.
Увага! Для сплати рахунків за доставку газу та передачі показань лічильників для споживачів цілодобово працюють онлайн-сервіси, якими можна користуватися віддалено з домашнього комп’ютера або з мобільних пристроїв за допомогою сервісів 104.ua.

особистий кабінет на сайті 104.ua
http://bit.ly/cabinet104

мобільний додаток 104Mobile для Android
http://bit.ly/104Android

мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone
http://bit.ly/104iPhone

чат-бот 7104ua у Viber
http://bit.ly/7104uaViber

контакт-центр
(067) 01-14-104, (0382) 742-104.
Тож аварійні бригади 104 чергують цілодобово й оперативно виїжджають на виклики, ліквідують аварійні ситуації, здійснюють оперативні ремонти!
Телефон 104 приймає дзвінки цілодобово.
Усі інформаційні системи працюють у штатному режимі, щоб забезпечити повноцінну взаємодію з клієнтами у віддаленому режимі. Здійснюється цілодобовий моніторинг тиску газу в газорозподільних мережах
Разом з тим, турбуючись про здоров’я та безпеку споживачів та працівників, тимчасово обмежено роботу всіх 11 Центрів обслуговування клієнтів по всій Хмельниччині.

Трудовий колектив “Хмельницькгазу” розуміє всю важливість надійності і безперервності доставки газу всім споживачам. Тож з повною відповідальністю газовики зроблять усе можливе, аби газопостачання залишалось острівцем стабільності в цей непростий для всіх нас час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *