Без категорії

Мотиваційні та пізнавальні

Міська влада продовжує знайомити школярів обласного центру з роботою органів місцевого самоврядування та історією Хмельницького.
Цього разу екскурсію міською радою провели для п’ятикласників спеціалізованої загальноосвітньої школи №27 імені Дмитра Іваха.

Цей навчальний заклад з гордістю носить ім’я героя-захисника Дмитра Іваха, який загинув у 2015 році під час виконання службового обов’язку в найгарячішій точці зони проведення АТО — Донецькому аеропорту. Зі школярами спілкувалася ініціаторка заходу, керуючий справами міськвиконкому Юлія Сабій.
Діти побували у сесійній залі, дізналися чимало цікавого про посадові обов’язки міського голови, напрямки роботи його заступників, пізнавали тонкощі й особливості діяльності депутатів і навіть узяли участь у невеличкому виборчому процесі, у ході якого обговорили актуальні та важливі проблеми сьогодення. Керуючий справами також розповіла школярам про електронну систему для голосування “Віче” та офіційні символи міста Хмельницького. Юлія Сабій закликала школярів бути активними й свідомими громадянами, а ще мріяти і наполегливо працювати для досягнення високої мети.
“Хтозна, можливо, й серед вас є майбутні депутати, міські голови, люди, які творитимуть історію не лише міста, а й усієї держави”, — зазначила Юлія Сабій, звертаючись до дітей.
Традиційно школярам розповіли про історію будівлі міської ради та про досягнення колишніх міських голів обласного центру.
Наступними гостями міської ради стануть учні п’ятих класів навчально-виховного об’єднання №28, яких шляхом жеребкування визначили сьогоднішні екскурсанти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *