Культура

Хмельничанка — на порозі успіху!

Минулої суботи хмельничанка Марина Круть успішно пройшла до фіналу національного відбору на Міжнародний пісенний конкурс “Євробачення”. Пісня співачки-бандуристки “Nighty nine” стала кращою в першій вісімці конкурсантів, на думку журі й телеглядачів, які оцінили її найвищим балом.
KRUTЬ вийшла до публіки у стриманій білій сукні на одне плече зі спокусливим розрізом. Вишуканості її ніжному образу додала довга масивна сережка з камінням. Це вбрання гармоніювало з її неймовірним інструментом — бандурою білого кольору. Як стверджує сама артистка, бандуру вона підготувала саме для цього пісенного конкурсу, а кошти на неї з власної кишені виділила мама, яка складала їх на весілля доньки.
Лаконічний номер Марини доповнили лише казкові візуалізації на відео. Сама виконавиця переконана, що бандура спроможна зачарувати міжнародну спільноту, а її життєствердна пісня — підкорити серця мільйонів.
Член журі національного відбору на “Євробачення-2020”, заслужена артистка України Тіна Кароль зазначила, що “99” — одна з найкращих пісень цьогорічного відбору, але їй хотілось би доповнити номер KRUTЬ танцем. Суддя конкурсу Віталій Дроздов запевнив, що пісня йому сподобалась, але “заходить” вона не з першого разу і ніякого доповнення не потребує. Варто молодій співачці лише не ховатися за інструментом, а вийти на передній план.
Натомість одному з найщиріших членів журі Андрію Данилку пісня припала до душі, назвав її комфортною, з мелодійним приспівом. “Я сьогодні послухав цю пісню вдома і звернув увагу, що мені було настільки комфортно, і такий гарний цей програш. Все так було органічно. Мені дуже сподобалось. Мама недарма вкладає у вас гроші”, — зазначив Андрій Данилко.
Сама ж Марина спершу трохи хвилювалася, але наприкінці композиції розкрилася, влучивши прямо в глядацькі серця.
Як зазначають організатори конкурсу, в ній є щирість, сильний голос артистки, ще й гра на бандурі. А самому номеру ще можна буде “наростити мускулатуру”, щоб був ефектнішим.
Разом з KRUTЬ виступатимуть також співачка Jerry Heil з піснею “Веган” та етноколектив “Go_А”. Ще одна трійка конкурсантів приєднається до фіналістів після відбору наступної суботи. Кращого обиратимуть за сумарною кількістю балів від журі та телеглядачів. Підтримаймо нашу Марину, проголосувавши за неї 22 лютого в прямому ефірі телеканалів СТБ і UA:Перший.

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *