Без категорії

Присвячений Дню міста

Оголошено конкурс на кращий благоустрій “Хмельницький — наш дім”, який триватиме до 15 вересня.
До участі у ньому запрошуються підприємства, установи, організації, управляючі муніципальні компанії, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, мешканці багатоповерхових та приватних будинків, юридичні та фізичні особи.
Метою конкурсу “Хмельницький — наш дім” є поліпшення благоустрою міста, залучення підприємств, організацій, установ та пересічних хмельничан до участі у спільній роботі з благоустрою, озеленення та покращення санітарного стану будівель, прилеглих та дворових територій, активізації діяльності органів територіального громадського самоврядування, міських служб у питаннях благоустрою та належного утримання житлового фонду.
Традиційно конкурс відбуватиметься у семи номінаціях: “Кращий благоустрій прилеглої території”— серед підприємств, установ та організацій міста, “Кращий благоустрій територій шкіл та дитячих садочків”, “Будинок зразкового утримання”, “Кращий під’їзд”, “Кращий двір” — серед багатоповерхових будинків, “Кращий благоустрій приватної садиби” та “Краща вулиця у приватному секторі”.
За результатами конкурсу переможці у кожній номінації отримають дипломи й подарунки від міської ради. Нагородження переможців конкурсу відбудеться під час святкових заходів до Дня міста, 28 вересня.
Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном 65-03-35. Заявки від номінантів подавати за цим же номером або на електронну адресу: [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *