Місто і влада

Коротко про головне

Вода під контролем

За інформацією Хмельницького обласного лабораторного центру МОЗ України, який здійснює відбір проб води з Південного Бугу один раз на два тижні, стан водойми в районі міського пляжу відповідає санітарним вимогам та є придатним для всіх видів водокористування.
Також у лабораторії провели дослідження якості питної води у фонтанчиках на території пляжу. Згідно з результатами вода відповідає вимогам для питної води.

Навчання для діловодів

Перехід на електронний документообіг у всіх структурних підрозділах Хмельницької міськради ставить перед діловодством нові завдання. В зв’язку з цим для відповідальних осіб провели семінар на тему: “Ведення діловодства в архівному підрозділі установи, підприємства, організації”.
Фахівців ознайомили з нормативно-правовою базою, основними напрямками роботи та новими вимогами до документів з питань ведення діловодства та архівної справи в електронному вигляді, їх формування та зберігання. Основний акцент навчання було зроблено на правильності формування номенклатури справ.
Учасники семінару отримали перелік документів, якими потрібно користуватися під час роботи.

Міський голова зустрівся зі стажувальниками

За результатами конкурсного відбору та співбесіди, два кандидати проходитимуть стажування в управлінні культури і туризму, ще два — в департаменті освіти та науки і по одному стажеру працюватимуть в управлінні праці та соціального захисту населення і в управлінні молоді та спорту. За два місяці молоді люди ознайомляться з роботою структурних підрозділів Хмельницької міської ради, відчують специфіку роботи в органах місцевого самоврядування. Стажисти відвідуватимуть комунальні підприємства, установи, заклади та організації, підпорядкованих міським структурним підрозділам.
“Ви — дебютанти, бо ми сьогодні вперше розпочинаємо стажування у такому форматі. У нас є багато освітніх програм, ми залучаємо дітей та молодь різного віку, але ось такий навчально-стажувальний проект у нас уперше. Приємно, що відгукнулася велика кількість охочих… Бажаю вам гарної роботи й плідного стажування, аби зробити Хмельницький кращим”, — наголосив міський голова.

Сезон робіт для дорожників

Нині в різних мікрорайонах міста ремонтують асфальтне покриття, облаштовують тротуари та пішохідні доріжки. Тепер вони виглядають не лише естетично привабливо, а й стали зручнішими для пішоходів, особливо для мам із дитячими візочками та людей з обмеженими можливостями. Тротуари вимощують зручною плиткою, яка служитиме довше. Також її без особливих зусиль при потребі можна замінювати.
Впродовж травня-червня нові тротуари та пішохідні доріжки з’явилися на вул. Водопровідній (поблизу НВК №10), Хотовицького (поблизу НВК №6), Проскурівського підпілля (біля зупинки “Вулиця Паркова”) та в провулку Рєпіна (поблизу зупинки “Дитяча лікарня”).
Триває капітальний ремонт прибудинкової території на Старокостянтинівському шосе, 12. Тут завершують влаштовувати тротуар. Якість ремонтних робіт контро-люють працівники КП “Технагляд” та замовник робіт — міське управління житлово-комунального господарства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *