Сьогодення

Просто зробімо це!

Україна потребує докорінної зміни політики: економічної, соціальної, безпекової та перезавантаження міжнародних стосунків. Натомість Україна бавиться в зміну політиків. Замість змінити й усунути олігархічну систему неоколоніального визиску, вигадливі олігархи щоразу “пхають” своє нове “озиме покоління” з новими обличчями ляльок і старими ляльководами. На кожних виборах Пінчук, Коломойський, Медведчук, Фірташ та Ахметов ведуть “стару армію нових облич”, щоб унеможливити зміни. Але оскільки суспільству впаяли необхідність нових, то перше, що необхідно вимагати від них, хоча б дотримуватися “золотого стандарту” роботи у Раді.
Такий стандарт продемонструвала фракція “Свободи” у Верховній Раді сьомого скликання: стовідсоткова явка на пленарні засідання та роботу в комітеті, виключно одноосібне голосування, активна законотворча робота, протидія українофобам усіх мастей, недопущення тушкування.
Це, до речі, Ахіллесова п’ята всіх нашвидкуруч склепаних нових сил. У нинішньому парламенті вони успішно розлетілися вдрузки, а відсоток “тушкування” перевершив усіх до цього.
І ще в наступному парламенті протистояти Путіну і його фракції у ВРУ доведеться не тільки голосом. І робитимуть це не слуги і не ті, хто реанімував їх при владі. Можемо це робити лише ми — українські націоналісти. Бо ми вже це робили і з радістю повторимо знову… Звісно, проплачені експерти й олігархічна політична тусовка давно хотіли нас похоронити. Мріяли знищити нас на Майдані, щоб ми не повернулися з війни, щоб нас добили репресіями правоохоронці і силовики та скомпрометували олігархічні ЗМІ. Але ми є!
Об’єднані сили націоналістів, що йдуть до Ради за списками “Свободи”, здатні не тільки унеможливити реванш. Ми здатні зробити Україну українською, а отже, заможною, сильною, соціально справедливою. Маємо повернути нації віру в майбутнє.
Розумію, що в страшному сні всі українофоби боялися об’єднання “Свободи”, Правого сектора, Національного корпусу, Конгресу українських націоналістів, ОУН; Тягнибока, Білецького, Яроша, Тарасенка, Кошулинського та сотень інших, за яких більше говорять справи, ніж слова, в одному списку. Але з Божею волею це сталося.
Тепер залишилося всім, хто допомагав Майдану чи брав участь у Революції гідності, волонтерив чи воював, 21 липня переламати систему і перемогти на виборах. І так, я впевнений, ми всіх їх зробимо. А хто не вірить, запитайте в Януковича…

Юрій Сиротюк, керівник фракції ВО “Свобода” у Київській міськраді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *