Місто і влада

“Моя позиція” — фінал

Минулого вівторка в Палаці творчості дітей та юнацтва відбулася фінальна гра інтелектуального брейн-рингу “Моя позиція”. До фіналу потрапили команди СЗОШ №8 “Юні хмельничани” та ЗОШ №18 “18 Хвиля”. Школярі середніх класів продемонстрували гарні знання про місцеве самоврядування, роботу та структуру міської ради, а також з історії міста й України.
У фіналі “Юних хмельничан” та “18 Хвилю” чекало кілька етапів змагань: конкурс бліц-питань, під час якого учасники вражали швидкістю реакції, “Старі вулиці Хмельницького”, де за старими світлинами діти мали розпізнати назви центральних вулиць міста, “Знання — це сила”, де фіналісти відповідали на запитання ведучої. Діти також відгадували “Відомих хмельничан”, дізнавалися, що в “Чорній скрині”, та виконували спеціальні “Секретні завдання”.
З відривом у кілька балів перемогли “Юні хмельничани”.
З перемогою команду СЗОШ №8 привітала ідейний натхненник брейн-рингу “Моя позиція” керуючий справами міськвиконкому Юлія Сабій.
“Політичне навчання дітей — шанс отримати політично обізнану молодь, яка забезпечить успішність України в найближчому майбутньому. Саме з такою метою створювали “Мою позицію”. За грою фіналістів спостерігала з захопленням. Діти підкорили своїми знаннями про міськраду. Разом з командою-переможницею поїдемо до Верховної Ради України вже в п’ятницю”, — зазначила Юлія Сабій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *