Місто і влада

Хмельницький прощався ще з одним Героєм

Микола Неживий, він же “Механ”, загинув 8 квітня під час арт-обстрілу поблизу Авдіївки. Протитанкова ракета влучила йому в шию, життя бійця обірвалось миттєво.
Одразу після Революції гідності Микола Неживий продав власне авто, щоб придбати військове спорядження та вступив до лав батальйону “Айдар”. Згодом підписав контракт з 93-ю бригадою. Весь час перебував на передовій у складі 54-ї бригади, 46-го розвідувального батальйону….
“Миколу Неживого добре пам’ятаємо. Його любов до країни не була показовою, а абсолютно щирою. Він постійно був на передовій — заради своєї родини, рідного міста, України. Бойовий шлях Миколи Миколайовича вартий окремої книги. Співчуття родині та вічна пам’ять Миколі Неживому”, — сказав під час прощання міський голова Олександр Симчишин.
Віддати останню шану Герою на майдан Незалежності прийшли рідні, близькі, друзі, бойові побратими та небайдужі хмельничани. В останній путь Миколу Неживого проводжали під вигуки “Слава!”, утворивши живий коридор та ставши на коліна. Бійця поховали на Алеї Слави Героям України у Раковому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *