Місто і влада

Зробіть свій вибір свідомо

Ти читаєш цю газету, отже, хочеш бачити, якою Україна буде завтра. Тебе турбує запитання: “Чи є майбутнє у Тебе, у Твоїх дітей та онуків?” Але Ти не чуєш відповіді… Швидше за все, інших програм Ти й не бачив. Не тому, що не цікавився. А тому, що їх ніхто не вважає за необхідне показувати. Вони думають, що досить гарної картинки, нової назви й гучного гасла — на білборді чи в рекламному ролику. І все, Твій голос — у кишені.
Обіцяють усі. Всім і все. Та є проблема: всіх — багато, а всього — мало. А де взяти ресурси на ці обіцянки, як їх на ділі втілити — вони не кажуть. Бо й не планують їх виконувати.
Натомість у націоналістів чіткий план є. Наша програма так і називається — План докорінних перетворень. Це не порожні обіцянки під чергові вибори. Це — квінтесенція найактуальніших вимог нації. Вона співзвучна не тільки Програмі захисту українців ВО “Свобода”, але й програмам усіх націоналістичних сил та Національному Маніфесту, який ми спільно підписали два роки тому. Головна відмінність нашого Плану докорінних перетворень у тому, що націоналісти мають: готові написані, а часто вже й зареєстровані проекти законів, рішень, указів та розпоряджень; покрокову стратегію того, де взяти ресурси для реалізації Плану; волю здійснити ці докорінні перетворення. В усьому цивілізованому світі свідомі люди голосують згідно зі своїми переконаннями. Вони не продаються ні за гречку, ні за солодкі обіцянки. Не мають звички від виборів до виборів наступати на ті ж граблі. Не піддаються на цинічний шантаж і маніпуляції. Вони щасливі, успішні й заможні саме тому, що обирають ідеологію, програму й людей, які здатні їх втілити.
Кажуть, наша біда в тому, що українці вічно обирають менше зло. Але насправді ця проблема дуже просто вирішується. Треба лише правильно проголосувати в першому турі. Так, щоб у другому вже не мусити обирати менше зло. Тому приходь і підтримай План докорінних перетворень від ВО “Свобода”. 31 березня на своїй виборчій дільниці.
З повагою Руслан КОШУЛИНСЬКИЙ,
кандидат у президенти від об’єднаних сил націоналістів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *