Місто і влада

З довірою до міської влади

Після літньої перерви відновила роботу пряма телефонна лінія “Міська влада відповідає” за телефоном 76-48-88. Сьогодні у її новому циклі на дзвінки громадян відповідала заступник міського голови Галина Мельник.

Характер нинішнього спілкування засвідчив сталу традицію: незважаючи на кількість дзвінків, запитання до влади різноманітні й стосуються як загальних сторін життєдіяльності міста, так і особистих потреб людей. Але за всіма зверненнями відчувається довіра до міської влади.

Так, мешканка верхньої частини вулиці С.Бандери звернула увагу на поганий стан її дороги та відсутність зовнішнього освітлення. Ветеран праці з провулку Володимирського, 6 поскаржилась на протікання даху цього будинку. Мешканці вулиці Подільської, 65 з вікон своїх квартир бачать, як стихійна автостоянка біля магазину “Колібріс” створює незручності людям на зупинці громадського транспорту і пропонують автостоянку закрити.

Про довіру до міської влади свідчили і дзвінки іншого характеру. Так, жінка-інвалід поскаржилась на шахрайські дії щодо неї, на звернення до правоохоронних органів відповіді немає, отож просить впливу на них. На жаль, міська влада позбавлена можливості такого впливу, а ось надати соціальну допомогу за потребою Галина Мельник пообіцяла. За подібною допомогою звернулась 89-літня жінка-інвалід, котру позбавили субсидії на житлово-комунальні послуги. У цьому випадку, за словами заступника міського голови, ситуація вивчатиметься, а поки що громадянці не варто впадати у відчай.

Один із додзвонювачів розповів про конфлікт інтересів щодо земельної ділянки на вулиці Чорновола і цей випадок також вивчатиметься. Загалом, як вважає Галина Мельник, люди не повинні ніколи піддаватися смутку і вірити у краще, а міська влада завжди допоможе, чим може.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *