Спорт

Хмельницькі волейболісти успішно завершили сезон

У сесійній залі Хмельницької міської ради міський голова Олександр Симчишин привітав чоловічу та жіночі волейбольні команди “Новатор”. Спортсмени отримали почесні грамоти, квіти і цінні подарунки.

Така зустріч уже втретє відбувається в стінах міської ради. Цього разу нагода подвійна: історичний вихід жіночої команди до Суперліги, а чоловіча команда вперше в історії хмельницького волейболу отримала бронзову нагороду в Суперлізі.

“Ви, певно, цього ще не усвідомлюєте, але ви вже увійшли в історію. Саме нинішній склад жіночої команди виграв у Вищій лізі й потрапив у Суперлігу, а чоловіки вибороли бронзу. Ви зробили це першими в історії хмельницького волейболу, — радіє Олександр Симчишин. — Завдяки вашим перемогам молодь все більше цікавиться волейболом. З’являються місцеві спортсмени, на яких хочеться рівнятися. Тому ми будемо працювати спільно над розвитком міського волейболу: ви — своїми перемогами, ми — створенням відповідної інфраструктури”.

Міський голова побажав спортсменам наснаги, ставити перед собою все вищі цілі та виборювати їх. Також пообіцяв зробити для спортсменів оздоровчі збори за кошти міського бюджету та запевнив, що разом із керівництвом команд будуть працювати над тим, аби у найближчій перспективі чоловіча команда поборолася за Єврокубки.

Наш кор.

Фото Андрія ЯЩИШЕНА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *