Спорт

На Трудовій тепер можна грати у міні-футбол і баскетбол

Сьогодні, 6 червня, на вулиці Трудовій, 40 офіційно відкрили сучасний багатофункціональний спортивний майданчик. Одразу після відкриття спортивну споруду випробували юні спортсмени.

За словами міського голови Олександра Симчишина, спортивний майданчик на вулиці Трудовій, 40 споруджений давно, але ніхто роками ним не опікувався й він опинився у жахливому стані. Щоб дати можливість місцевим мешканцям займатися спортом, було прийнято рішення його реконструювати.

“Власне будівництво цього спортивного майданчика коштувало міському бюджету найменше — лише 800 тисяч гривень. Тут вже були огорожа і хороший бетонний фундамент, також вирішили не встановлювати зовнішнє освітлення, — розповідає Олександр Симчишин. — Оскільки це багатофункціональний майданчик зі спеціальним покриттям, на ньому потрібно займатися спортом у спеціальному взутті — без шипів і грязюки. Крім того, він не працюватиме у темну пору доби, адже маємо прикрі випадки з нецільовим використанням прибудинкових майданчиків. Сподіваюся, жителі довколишнього району будуть бережно ставитися до спортивної споруди й дотримуватимуться здорового способу життя”.

На новому спортмайданчику можна займатися міні-футболом, баскетболом, гандболом і волейболом. Це вже десятий майданчик, відкритий за бюджетні кошти упродовж двох останніх років. До початку нового навчального року заплановано відкрити три шкільних спортивні майданчики, а також два на стадіоні “Локомотив”.

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *