Соціум

Змагались у лісі бігуни

На околиці Хмельницького у Гринівецькому лісі представники шести міст і чотирьох районів взяли участь у чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу.

На околиці Хмельницького у Гринівецькому лісі представники шести міст і чотирьох районів взяли участь у чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу.

 

У бігу на 1 км кадетки Дар’я Токарєва з Шепетівки та Крістіна Антонівська з Кам’янця-Подільського фінішували з розривом в одну секунду.
У бігу на 2-3 км у своїх вікових групах перемогли хмельничанки Лідія Цнобіладзе (дівчата), Маргарита Голуб (юніорки) та Любов Суховірська (жінки).
Кадет Ігор Яшан з Нетішина найшвидше подолав 1-кілометрову дистанцію.
У бігу на 3 км серед юнаків переміг Владислав Мартинюк, на другому місці — Василь Сабуняк, обоє з Полонського району і фінішували майже одночасно з різницею у 0,2 секунди.
У бігу на 4 км серед юніорів перемогу святкував хмельничанин Олександр Британський.
Серед чоловіків у бігу на 5 км не було рівних Андрію Ладиняку з Кам’янця-Подільського.
Були серед кросовиків і ветерани, найдосвідченіший 56-річний кам’янчанин Михайло Моспан шостим завершив дистанцію 5 км.
У підсумку призові місця посіли серед міст: 1. Хмельницький, 2. Кам’янець-Подільський, 3. Нетішин; серед районів: 1. Старосинявський, 2. Полонський, 3. Шепетівський.
Найбільше чемпіонів підготував тренер, хмельничанин Леонід Рибак.
За підсумками цих змагань сформовано збірну Хмельниччини, до цих спортсменів приєднаються провідні легкоатлети області, які перебували на навчально-тренувальному зборі.
Сподіваємося, що на чемпіонаті України у Білій Церкві наша команда традиційно боротиметься за призове  місце, а окремі спортсмени зможуть потрапити на чемпіонат Європи в Італію.

Віктор ФЛЕНТІН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *