Соціум

Вінницькі й хмельницькі стрільби

Кубок України серед дорослих та чемпіонат серед юніорів з кульової стрільби відбувся нещодавно у Вінниці. Досить вдало, як і на всіх попередніх змаганнях, виступили наші земляки.

Кубок України серед дорослих та чемпіонат серед юніорів з кульової стрільби відбувся нещодавно у Вінниці. Досить вдало, як і на всіх попередніх змаганнях, виступили наші земляки.

 

Так, срібну медаль серед дорослих виборов учень обласної комплексної ДЮСШ “Колос” Денис Баблюк. Потрапивши у півфінал, він впевнено, з рахунком 6:0, переміг чемпіона світу та дворазового чемпіона Європи Максима Бабушка з Вінниці. У фіналі на Дениса чекав ще більш досвідчений і титулований  суперник — чотириразовий  чемпіон Європи і триразовий чемпіон світу Ігор Кізима зі Львова, якому хмельничанин поступився з рахунком 5:7.
Далося взнаки те, що наш спортсмен стріляє з гвинтівки, вік якої у півтора раза більший за його власний. Таку зброю на змаганнях високого рангу понад десять років ніхто не використовує. Денису лише 14, а він уже на рівних змагається з найсильнішими дорослими спортсменами країни. При умові забезпечення сучасною зброєю результати були би ще кращими. Дві срібні нагороди хмельничанин здобув також у змаганнях серед юніорів.
Бронзову медаль завоювала ще одна представниця ДЮСШ “Колос” Крістіна Гілевич.
Традиційний чемпіонат області з кульової стрільби серед ветеранів, організований обласною федерацією та обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, відбувся у Хмельницькому.
Перемогу серед жінок здобула майстер спорту Віра Шадріна, а серед чоловіків —   учасник АТО, співробітник Національної поліції, майстер спорту міжнародного класу Сергій Жук (на фото).
Петро БАРДЕЦЬКИЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *