Соціум

Вдалий старт Олександра Білика

Виборчий округ №34 охоплює значну територію мікрорайону Дубове, зокрема його південну частину, де активно розбудовувався останніми роками приватний житловий сектор. Ці особливості певним чином визначають орієнтири першочергової уваги в роботі місцевого депутата. Нині ним обраний Олександр Білик від політичної партії БПП “Солідарність”.

Виборчий округ №34 охоплює значну територію мікрорайону Дубове, зокрема його південну частину, де активно розбудовувався останніми роками приватний житловий сектор. Ці особливості певним чином визначають орієнтири першочергової уваги в роботі місцевого депутата. Нині ним обраний Олександр Білик від політичної партії БПП “Солідарність”.

Особливості округу добре йому відомі, бо тут він виріс і з дитинства вивчив усі провулки з їх відмінностями. Відповідно він є своїм для мешканців мікрорайону, кому можна довіряти наболіле і чекати належної допомоги.
На звітній зустрічі з депутатом пролунала колективна подяка Олександру Білику: “Вулиця Ювілейна задоволена своїм обранцем, його активною роботою за нашими зверненнями, особистою ініціативою у вирішенні існуючих проблем”. Зустріч довела, що вдячними депутату мають бути і мешканці інших дубівських вулиць. Понад 40 громадян вислухав Олександр Білик під час особистих прийомів, узявши за основу депутатської діяльності вирішення житлово-комунальних питань.
Нинішній рік має запам’ятатися хмельничанам саме великими обсягами робіт з благоустрою міста. Не стало винятком і Дубове, але для найважливіших та найактуальніших завдань потрібні були ініціативи та наполегливість місцевого обранця. Відтак на капітальний ремонт доріг на території виборчого округу була закладена небачена до цього сума — понад 6,5 мільйона гривень. За ці кошти вже проведений капремонт вулиці Щедріна, завершуються роботи на Ювілейній та в масиві індивідуальної забудови “Старе летовище”. Крім капітального ремонту дорожнього покриття, здійснений і поточний ремонт вулиць Спортивної та Купріна. На черзі відповідні роботи на вулиці Глінки, але після прокладання тут мережі водовідведення. Останнє є актуальним для інших районів Дубового. Олександр Білик планує вносити на розгляд бюджетної сесії міської ради реалізацію вже підготовленого проекту комплексних будівельно-монтажних робіт з будівництва каналізації всього мікрорайону в 2017 році. Виготовлений також проект світлофорного об’єкта на перетині вулиць Трудової та Спортивної.
Чималими виявились і роботи в житлових масивах. Так, проведений поточний ремонт з облаштуванням прибудинкових територій на вул. Ранковій, 3, Купріна, 59-66/2. Окремо стоїть питання капремонту території навколо будинку №54 на вул. Купріна та аварійного покриття даху на ньому. Аналогічний ремонт уже зроблено в будинку №59 на цій же вулиці. Надалі заплановані роботи з ремонту ліфтів на Спортивній, 40.
Давня проблема округу — зовнішнє освітлення масиву “Старе летовище” — нарешті зрушена, відповідні заходи здійснюються. Натомість Олександр Білик, не чекаючи їх завершення, за власні кошти придбав кілька приладів обліку світла, які передав КП “Міськсвітло”, котрі вже встановлені.
Окремий напрямок, обраний депутатом, — встановлення та обладнання дитячих і спортивних майданчиків у мікрорайоні. У цьому Олександр Білик діє в унісон з колегою Анатолієм Собком, який також опікується дубівськими проблемами. Так, за зверненнями Білика, оновлений майданчик на Повстанській, 36, виділені земельні ділянки у провулках Чубинського та Красовського, де заплановане будівництво нових майданчиків. Депутат також особисто організував ремонт й облаштування спортивного майданчика біля зупинки “Щедріна”. На черзі будівництво такого ж об’єкта на вулиці Красовського.
Натомість виконанням лише загальних депутатських обов’язків Олександр Білик не обмежується, поклавши на себе функції спонсора культурно-масових заходів на окрузі, підтримки навчального процесу в ЗОШ №14, зміцнення матеріально-технічної бази бібліотеки-філії №13, організації подарунків у дитсадках №№23, 24 тощо. Особистому авторитету додає і громадська активність: Олександр Білик є керівником центру допомоги учасникам АТО в області та виконує обов’язки радника голови облдержадміністрації з питань АТО. Отож колективні подяки виборців з його рідного округу не є випадковими, а цілком природними. Втім це поки що відгуки першого року виконання депутатських обов’язків, надалі вони мають лише розширюватися, адже старт Олександром Біликом був узятий вдалий.
Володимир РАЗУВАЄВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *