Соціум

“Берег надії” відкрив літній оздоровчий сезон

Днями відбувся черговий заїзд у Рекреаційний центр сімейного типу з відновлення здоров’я дітей-інвалідів та інших груп населення з обмеженими можливостями “Берег надії”, що у селі Головчинці Летичівського району.

Днями відбувся черговий заїзд у Рекреаційний центр сімейного типу з відновлення здоров’я дітей-інвалідів та інших груп населення з обмеженими можливостями “Берег надії”, що у селі Головчинці Летичівського району. Цього разу там оздоровлюватимуться 12 дітей з обмеженими можливостями разом із супроводжуючими. У літню пору перевага надається дітям. Центр знаходиться на території дитячого табору, тому клієнти “Берега надії” мають можливість спілкуватись зі своїми однолітками, брати участь у різноманітних культурно-мистецьких заходах. Заїзди проводяться щомісяця. Вартість путівки становить приблизно 1900 грн. Діти-інваліди разом із супроводжуючими, які проживають у Хмельницькому, забезпечуються путівками за рахунок міського бюджету.

“Берег надії” підпорядковано управлінню праці та соцзахисту населення. Діяльність Центру спрямована на мобілізацію, підсилення ресурсів соціального, психологічного та фізичного розвитку сімей, в яких виховуються діти з особливими потребами, шляхом створення умов для оздоровлення та змістовного відпочинку, на поступове повернення дітей з особливими потребами до самостійного повноцінного життя.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *