Соціум

Новий рівень успішності хмельницької команди КВК “Отдыхаем вместе”

 

Нещодавно команда Хмельницького університету управління та права “Отдыхаем вместе” вдало завершила сезон у Центральній Слобожанській лізі Міжнародного союзу КВК: хлопці стали чемпіонами 2012 року, про що “Проскурів” уже писав.

 

Нещодавно команда Хмельницького університету управління та права “Отдыхаем вместе” вдало завершила сезон у Центральній Слобожанській лізі Міжнародного союзу КВК: хлопці стали чемпіонами 2012 року, про що “Проскурів” уже писав.

 

“Ми вперше грали у “Слободі” і сприймали це виключно як генеральну репетицію перед наступним сезоном, адже школа неймовірно досвідчених редакторів вищих телевізійних ліг КВК — це те, що в першу чергу дають ігри такого рівня”, — каже капітан команди Олександр Степаненко. У фіналі хлопці зустрілися з одними з кращих команд України та Росії.

Прихильники КВК слідкують за діяльністю команди “Отдыхаем вместе” з моменту її створення, а було це півтора року тому. Ректорат вишу завжди підтримував рух КВК і нові студентські ініціативи. Член команди Дмитро Зелінський згадує: “Коли я тільки вступив на юридичний факультет, в університеті був започаткований молодіжний проект “КВК — перезавантаження”. З декількох факультетних команд сформувався творчий осередок, який пізніше об’єднався з уже відомим у нашому місті дуетом Сашка Степаненка і Сергія Слободянюка на прізвисько Буян. Спочатку у новому проекті нас було чимало, але згодом деякі учасники відсіялися. Нині з нами у команді є хлопці з Кам’янця-Подільського, Житомира, Полтави”.

Нагадаємо, що “Отдыхаем вместе” є віце-чемпіонами кубка Асоціації КВК України-2011, ліги “Віннічілі-2011” (Вінниця), чемпіонами цьогорічної Подільської ліги, бронзовими призерами Закарпатської ліги КВК-2012, віце-чемпіонами телевізійної ліги “Європа”…

“Колишні нагороди — це добре, але нині мріємо про вишку (Вища українська ліга — авт.)! Для цього беремо участь у кількох телевізійних проектах, таких, як “Гуморобачення” дяді Жори на Першому національному чи “Бійцівський клуб” на каналі “2+2”. Продовжуємо грати в кращих лігах України, підтримуємо проекти друзів з інших міст (наприклад, телевізійну лігу “Торнадо”, яку організовує знаменита команда “Торнадо-Люкс” у Чернівцях). Цьогоріч були на традиційному фестивалі в Сочі. І за всі ці поїздки та можливість грати на такому рівні вдячні ректору ХУУПу Олегу Омельчуку, підтримка його неоціненна”, — поділився з нами Сергій Слободянюк.

Наш кор.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *