Соціум

Золоті та срібні приціли Юлії Подлюк і Олександра Ходькова

Вперше за понад півстоліття існування Хмельницького міського осередку Товариства сприяння обороні України (ТСОУ) його стрілки стали кращими в державі.

Вперше за понад півстоліття існування Хмельницького міського осередку Товариства сприяння обороні України (ТСОУ) його стрілки стали кращими в державі.

 

Спочатку Товариство відрядило свою збірну на відкритий кубок України з пневматичної зброї ТСОУ серед дорослих, який проходив на Київщині. Звідти наші спортсмени привезли дві срібні відзнаки, які здобули в олімпійських вправах, посівши третє командне місце.

У дисципліні ВП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки з десяти метрів по нерухомій мішені, 60 пострілів стоячи) влучності на другу позицію вистачило Олександру Ходькову. Юлія Подлюк також стала другою, але виступала з пневматичним пістолетом. Срібло їй дісталося у вправі ПП-2 (дистанція 10 м, 40 пострілів). Олексій Клімін завершив залік на шостій сходинці (вправа ПП-3).

Кількома днями пізніше на відкритому кубку Товариства свою влучність перевіряли вже юнаки та дівчата. І тут наша команда знову опинилася в лідерах, посівши найвищу сходинку п’єдесталу. В цій віковій групі ми маємо двох чемпіонів. Ними стали знову ж Юлія Подлюк та Олександр Ходьков у тих же вправах. Дебютантка збірної Наталя Малик посіла четверту сходинку. Але тренери запевняють, що вже наступного року дівчина зможе прорватись у чільну трійку.

“Кульова стрільба — дуже дорогий та затратний вид спорту. Тому такі результати — для нас велика радість та втіха. І не лише для нас, але й для наших партнерів — тиру міської ДЮСШ №2, на базі якого займаються наші діти і який ми підтримуємо в матеріально-технічному плані: виділяємо набої, допомагаємо зі зброєю. Сподіваємося, такі результати стануть для нас нормою. Для цього я, тренери, діти, батьки докладемо максимум зусиль”, — каже голова Хмельницької міської організації ТСОУ Володимир Ковальчук. До речі, вона за старання відзначила переможців та призерів цих змагань грошовими преміями.

Наш кор.
Фото Дмитра Свідерського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *