Соціум

Про різні кольори любові заспівали хмельничанки

Про те, що любов буває різною, заспівали дуетом Ольга Корнацька та Олександра Черноусова у своїй композиції “Я сама”. Історія про рожеву любов, оспівана у пісні, відбулася з ними насправді.

Про те, що любов буває різною, заспівали дуетом Ольга Корнацька та Олександра Черноусова у своїй композиції “Я сама”. Історія про рожеву любов, оспівана у пісні, відбулася з ними насправді.

“З Сашею ми дружимо досить давно, нас пов’язували різні концерти, творчі заходи в нашому місті. За період спілкування Саша видалася мені приємною людиною, люб’язною. Згодом я зрозуміла, що її почуття до мене — дещо більше, ніж дружба. Скажу відверто, це мене дещо насторожило, але я поважала Сашу як особистість, цінувала її підтримку. Через внутрішні переживання наша творча співпраця трохи згасла. Та згодом, коли особисте життя моєї подруги склалося, наші творчі шляхи знову перетнулися. Ми вирішили скласти музичну композицію про все те, що з нами трапилося. Я — відкрита, демократична людина і з розумінням ставлюся до будь-яких проявів кохання. Люблю розкомплексованих людей, вони — знахідка для шоу-бізнесу. Тому запропонувала Саші творчу співпрацю”, — розповідає солістка Ольга Корнацька.

Співачки вже записали власну пісню-історію на одній зі студій міста, а напередодні жіночого свята відбулися зйомки відеокліпу на цю композицію у нічному клубі “Токіо”. За словами дівчат, у цій роботі не буде ніяких непристойностей, лише правда щирих почуттів. Крім основної сюжетної лінії кліпу, коли дружба дівчат переростає у дещо більше, буде зроблений акцент на тому, що головна героїня, прототипом якої виступає Ольга Корнацька, прагнучи успіху на сцені, втрачає подругу, право на власне життя… натомість знаходить продюсера, який допомагає їй у кар’єрному зрості.

Над словами до пісні працювали трійко дівчат: солістки дуету і їхня подруга Олена Ящишена.

“Презентацію кліпу ми плануємо вже через місяць у нічному клубі “Модабар”, якщо робота сподобається публіці, викладемо її в Інтернет”, — каже вокалістка Олександра Черноусова.

Щодо самої музичної композиції — це пісенна лірика у поєднанні з читанням репу. Ці два музичні напрямки символізують жіноче і чоловіче начало дівчат. Героями кліпу, крім самих співачок, стануть ще чимало молодих творчих особистостей міста. Одне з головних завдань у відеоролику — якісна зйомка. Ця турбота покладена на плечі оператора Ігоря Гулька, підтримали творчий проект готельно-розважальний комплекс “Адамант” та приватний підприємець Тетяна Style.

Ірина САЛІЙ 
На фото: колектив, який працював над зйомками кліпу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *