Соціум

В Хмельницькому на подіум вийшли моделі з животиками

Кожна жінка наділена індивідуальною чарівністю і шармом. Чи їй 25, чи 45 — не має значення, бо справжня краса не підвладна ні часу, ні віку…

Кожна жінка наділена індивідуальною чарівністю і шармом. Чи їй 25, чи 45 — не має значення, бо справжня краса не підвладна ні часу, ні віку. Вона не залежить від об’єму талії, кольору волосся чи довжини сукні, а, перш за все, від внутрішньої гармонії та відчуття щастя. Останнє — це коли жінка кохана і закохана, має поруч надійне чоловіче плече, а також коли виконана її головна — материнська місія. Зайвий раз про це нагадали учасниці конкурсу краси серед вагітних, який днями відбувся в нашому місті.

Організатором цього доволі екстравагантного дійства, яке так і назвали “В очікуванні дива”, став центр розвитку “Простір”. Але ідея належить Ларисі Хмельницькій, яка ризикнула стати і його першою учасницею. Знайти інших 11 жінок у цікавому положенні виявилося нескладно. Серед них більшість готуються стати мамою вже вдруге, двоє чекають на первістків, одна — вже на третього малюка!

Шоу видалося тривалим — майже дві з половиною години. Програма була, як і на звичних конкурсах естетики: учасниць чекало кілька виходів на публіку в різних образах. А між ними — танцювальні та вокальні номери різних дитячих колективів. 
Більшість конкурсанток — на сьомому місяці вагітності. Треба віддати належне і трьом учасницям, які наважилися вийти на подіум на дев’ятому! Але зважаючи на солідні животики, майбутні матусі відмінно трималися на публіці та дефілювали як справжні моделі. Дехто навіть не став відмовлятися від підборів.

Розпочався конкурс зі знайомства з учасницями. Про кожну організатори підготували невеличку підбірку світлин, які демонструвалися на екрані, а ведучі доповнювали це розповіддю про сім’ю, захоплення, роботу…

Поява жінок на сцені викликала в публіки дуже гучну реакцію. Групи підтримки не лише спочатку, але й увесь вечір “працювали” на відмінно. Гості не шкодували долоней для оплесків, багато хто підспівував, а малеча, якої в залі було дуже багато, безперестанку підтанцьовувала під музику. До речі, саме присутність діток на сцені і по її інший бік додавала святу душевності, сімейності, часом навіть кумедності.

Під час другого виходу учасниці залюбки продемонстрували свою головну принаду — вагітні животики, але не звичайні, а… розмальовані. Над їх розписом потрудилися професійні майстри натільного малюнка, тому в кожної вийшла така собі міні-картинка: метелики, котенята, собачки, квіти, птахи, ведмежата…

Жінка завжди має слідкувати за своїм здоров’ям, особливо в такий відповідальний час. Про те, що конкурсанти активні, не засиджуються довго на одному місці і залюбки займаються фізичною гімнастикою для вагітних, вони довели на кількахвилинному фітнес-уроці. Після нього в вишиванках та вінках поводили українських хороводів. А завершилося дійство виходом дівчат у одязі для світських раутів. На жаль, через пишні форми знайти підходящі вечірні сукні мамусям не вдалося.

Переможницю журі не визначало: дванадцятьом конкурсанткам присудили 12 номінацій. А ще учасниці отримали призи від спонсорів і найцінніше — поцілунки та квіти від своєї малечі та коханих чоловіків.

Ольга Цимбалюк
Фото Дмитра Свідерського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *