Соціум

“Альборадо” запросив на новорічний бал-маскарад

Отримати гарну порцію передноворічного настрою могли всі охочі на звітному концерті ансамблю “Альборадо”.

Отримати гарну порцію передноворічного настрою могли всі охочі на звітному концерті ансамблю “Альборадо”.

Особливого колориту святковому вечору надавали яскраві костюми: у коридорах Палацу творчості дітей та юнацтва нас зустрічали зайчики та лисички, середньовічні панночки та відважні мушкетери, обличчя яких були приховані за масками. Саме розкішне вбрання допомогло дітям перевтілитися в улюблених героїв.

Цей концерт став новорічним подарунком перш за все батькам юних артистів, які залюбки прийшли подивитися на виступи своїх дітей. А також усім гостям свята і керівникам, які хвилювалися не менше за дітей. Танцюристи дуже старались, аби створити святкову новорічну атмосферу. І їм це вдалося на славу! Юні артисти випромінювали таку радість та тепло, що у перших рядах було справді гаряче. Дивлячись, як вони по-запальному танцюють, хотілося пуститися в танок разом з ними.
Байдужих серед глядачів не було: комусь припав до душі ліричний віденський вальс, хтось не міг відірвати очей від запальної польки гномиків, а дехто тішився маленькими, ніжними, легкими, наче пух, сніжинками чи мандрував у середньовіччя разом з хоробрими лицарями і тендітними принцесами… Так чи інакше кожен поринув у світ казок, мрій та новорічних сюрпризів.

Здається, керівники “Альборадо” Наталя та Олександр Мильнікови разом з випускницею ансамблю, а тепер педагогом Альоною Зайцевою зібрали у своєму колективі найталановитіших вихованців. Усі вони надзвичайно щирі, комунікабельні та відповідальні. Майже усі, окрім занять у “Альборадо”, відвідують гуртки співів, акторської майстерності, образотворчого мистецтва, літературні студії та мають безліч інших захоплень. Але найбільше вони люблять танцювати і вкладають у кожен виступ частинку своєї душі.

З великою відповідальністю та старанністю діти готувалися до звітного концерту. На сцені вони почувалися абсолютно вільно і виступали, як справжні дорослі артисти, легко втілюючись у кожен сценічний образ. Саме тому їм вдалося передати глядачам святковий настрій та створити феєрверк позитивних емоцій. У результаті і батьки, і діти, і всі присутні залишилися задоволені концертом. Вони поділилися враженнями з нашими кореспондентами.

Ірина, тітонька двох вихованок “Альборадо”: “В цьому колективі у дітей виховується індивідуальність. Діти стали більш дружними, відповідальними. Їх навчають ділитися одне з одним, кожен думає в першу чергу не про себе, а про колектив. Я вкотре приємно здивована наймолодшими учасниками концерту: такі маленькі, а виходять на сцену і дарують стільки радості глядачам. Нам, дорослим, багато чого можна у них повчитись”.

Дідусь Андрій: “Мені дуже сподобалося: маленькі артисти старалися, просто молодці. Дякую керівникам ансамблю за те, що приділяють стільки уваги нашим дітям”.

Оля, вихованка ансамблю: “По-моєму, все було просто супер. Чи були якісь складнощі? Мабуть, ні, хіба що переодягатися між виступами доводилося дуже швидко. Мене прийшли підтримати мої мама, бабуся, тітонька і двоюрідний братик. Було дуже приємно танцювати для них”. 
Мама Алла: “Особисто мене вразила постановка номерів. Маючи певний танцювальний досвід, можу сказати, що з дітьми працюють справжні професіонали. Вдячна їм!”

Леся та Віка, вихованки “Альборадо”: “Все було чудово, нам сподобалося виступати. Зараз, після концерту, відчуваємо полегшення. Ми виклалися на всі сто і сподіваємося, що глядачі це оцінили”.

Інна Михайлівна, бабуся: “Відчуття прекрасні! Мені сподобалось усе. Навіть важко виділити фаворита з кола талановитих вихованців”.

Юрій, учасник ансамблю “Альборадо”: “Здається, ми виступили дуже добре, всі задоволені й щасливі. Хочу подякувати нашим керівникам, які так добре підготували нас до виступу. А ще велике спасибі моїй партнерці Юлі. Вона завжди підтримує мене”.

Галина Володимирівна, бабуся: “Кожна композиція вражала по-своєму. Нарешті з’явився довгоочікуваний святковий передноворічний настрій. Хочеться, щоб казка, яку нам подарували цього вечора, тривала якомога довше!”

Наталя Мильнікова, керівник ансамблю “Альборадо”: “Насамперед хочу подякувати нашим вихованцям та їх батькам, адже в нашому колективі зібралися дуже талановиті діти. Ми неодноразово виступали у різних країнах, де на фестивалях дитячої творчості посідали призові місця. За кордоном любов до Батьківщини найвідчутніша, саме там найкраще усвідомлюємо, що ми не просто хмельничани, ми — представники України! Хочеться побажати усім у рік Чорного Дракона щастя, здоров’я, любові, творчих злетів, щоб символ Нового року окриляв нас і давав змогу демонструвати свої таланти ще більшій кількості глядачів”.

Нестримна позитивна енергія і шалений драйв — ось такий подарунок зробив своїм шанувальникам ансамбль “Альборадо”!

Катерина Уманець, Каріна Козак та Марина Кондрахіна, вихованки гуртка “Юний журналіст” Палацу творчості дітей та юнацтва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *