Без категорії

Марина Круть — “Miss school-2011”

Юні красуні міста — старшокласниці та студентки училищ зібралися на конкурсі краси і грації “Miss school-2011” у міському Будинку культури.

Юні красуні міста — старшокласниці та студентки училищ зібралися на конкурсі краси і грації “Miss school-2011” у міському Будинку культури.

Оцінювало дівчат у різних номінаціях почесне журі конкурсу: голова журі — начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Хмельницької ОДА Олександр Данилюк, члени — радник голови обласної державної адміністрації, депутат районної ради Юрій Туровець, представник “Мультимедійного кінотеатру”, що у ТЦ “Оазис”, Тетяна Щестяк, власник професійної фотостудії “Фото імідж студіо”, директор туристичної агенції “Європейський клуб відпочинку” В’ячеслав Дементьєв, офіційна міс Хмельницький-2011 Олеся Калюжна, директор “Joker Event Group” Вадим Воротний та подільська співачка Юлія Ковальчук.

Що найбільше личить старшокласницям, як не шкільна форма?! Вихід у шкільному строї — головна фішка першого конкурсу “Знайомство”. Продемонструвавши, як гарно виглядають вони за шкільними партами, дівчата розповіли й про себе. Усі десять конкурсанток підтвердили, що, крім навчання у школі, юна леді може мати ще чимало захоплень. Дехто з дівчат демонстрував свої таланти фотографа, дехто розповідав, що головне для дівчини — турбота про сім’ю, дехто хвалився успіхами в спорті.

Наступним випробуванням для дівчат став конкурс “Інтерв’ю”, вони переконували суддів у володінні словом, дотепності та кмітливості. Кожна школярка-красуня мала навмання витягнути конверт із запитанням. Щодо запитань, то тут можна кинути камінь в город організаторам, адже деякі питання були неоднозначні і конкретної відповіді на них не існує. Та все ж дівчата зуміли довести, що вміють швидко і логічно мислити. На конкурсі “Інтерв’ю” суперниці були одягнені у власноруч виготовлені сукні з побутових матеріалів: паперу, поліетиленових пакетів…, у таких вбраннях вони виглядали досить екстравагантно.

Завершальним конкурсом був “Коронний номер”, де всі учасниці демонстрували свої найяскравіші таланти. Тут красуні і танцювали, і співали, і талантами акторськими тішили.

…Звичайно, найперше дівчата хотіли завоювати прихильність журі, але й зал обирав свою улюбленицю. “Міс глядацьких симпатій” виборола Аліна Оліферук. У спонсорській номінації “Міс “Насолода” виграла Антоніна Костюченко, “Міс креативністю” стала Каріна Семиконь, спеціальним призом від фотостудії “Фото імідж студіо”, а саме безкоштовну професійну фотосесію, виборола учасниця Марія Гоголева, спеціальним призом від газети “Всім” нагороджена учасниця Валерія Кліменко.

Другою віце-міс “Miss school-2011” стала учениця СЗОШ №6 Катерина Босюк. За крок до перемоги була володарка титулу “Перша віце-міс” — учениця СЗОШ №18 Мар’яна Горбатюк.

“У цій дівчині ми побачили красу, розум, творчі здібності, таланти. Вона найбільше відповідає образу ідеальної молодої леді”, — каже голова журі конкурсу Олександр Данилюк про переможницю конкурсу “Miss school-2011” — учасницю під номером 10, другокурсницю Хмельницького музичного училища імені В.Заремби Марину Круть.

Дівчина зізнається, що на перемогу сподівалася, до конкурсу старанно готувалася, у планах — перемога в масштабніших конкурсах краси.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *