Без категорії

Здобутки хмельничан на Всеукраїнському фотоконкурсі “Молоде обличчя України”

Наприкінці року автори 24 найкращих робіт-переможниць Всеукраїнського фотоконкурсу “Молоде обличчя України” були запрошені до Києва на церемонію нагородження.

Наприкінці року автори 24 найкращих робіт-переможниць Всеукраїнського фотоконкурсу “Молоде обличчя України” були запрошені до Києва на церемонію нагородження.

Конкурс організували Державна служба молоді та спорту України спільно з Міністерством культури України та Національною спілкою фотохудожників України. Компетентне журі відібрало з-поміж 232 світлин 24 найкращі роботи у восьми номінаціях: “Молодь і держава”, “Професії молодих”, “Талановита молодь України”, “Українське студентство”, “Дозвілля молоді”, “Вибір молоді — здоров’я”, “Всі різні — всі рівні” та “Нас єднає Україна”. Автори кращих робіт зібралися у фойє Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.Карпенка-Карого, де відбулось офіційне нагородження переможців.

“Фотоконкурс є логічним продовженням послідовної роботи, яку веде Міністерство для самовдосконалення молоді, її всебічного розвитку, організації змістовного дозвілля та підтримки творчих здібностей”, — йшлося у вітанні голови Державної служби молоді та спорту України Равіля Сафіулліна.

Представники Міністерства культури та Національної спілки фотохудожників України, головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської міської держадміністрації відзначили високий професійний рівень конкурсних робіт.

Хмельничани гідно представили область та вибороли два перших та одне третє місце. Сергій Аніськов здобув перше місце у номінації “Талановита молодь України” з фотороботою “Екстрім”, а Сергій Зисько виборов два призові місця, зокрема третє місце в номінації “Нас єднає Україна” з фотороботою “День Незалежності” та перше місце в номінації “Дозвілля молоді” зі світлиною “Дорога є завжди…”. Переможці отримали дипломи Міністерства та цінні призи (на фото).

“Щороку ми збираємося на фінал конкурсу у навчальному закладі, що виховує митців, щороку ми вітаємо найкращих молодих фотомитців країни, й віримо, що підтримка талановитої молоді зробить нашу Україну усміхненою та красивою, — сказала прес-секретар групи компаній “Фокстрот” Алевтина Белецька. — Адже це конкурс, в якому невгамовна енергія молоді, свіжий погляд на життя суспільства поєднуються зі свідомою державницькою позицією фотомитців та героїв їх світлин”.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *