Без категорії

У День святого Миколая засяє головна ялинка

Відкриття головної ялинки міста заплановане на понеділок, 19 грудня о 16.00, у День святого Миколая у подарунок і юним, і дорослим хмельничанам, хто продовжує вірити в новорічну казку.

Відкриття головної ялинки міста заплановане на понеділок, 19 грудня о 16.00, у День святого Миколая у подарунок і юним, і дорослим хмельничанам, хто продовжує вірити в новорічну казку.

Урочистому відкриттю головної ялинки передуватиме не менш цікаве і вже традиційне для Хмельницького дійство — новорічний марш-парад казкових героїв, який о 15.00 стартуватиме костюмованою колоною від кінотеатру ім. Т.Шевченка до майдану Незалежності України.

Роботи з монтажу зеленої красуні ідуть нині повним ходом. Працівники комунального підприємства із зеленого будівництва та благоустрою міста встановили 26-метровий металевий каркас, на якому зеленіють 380 спеціально вирощених ялинок, завезених з держпідприємства “Хмельницьке лісомисливське господарство”, спорудили сцену під лісовою красунею. КП “Міськсвітло” подбає, щоб головна героїня новорічних свят була яскравою. Ялинка вбереться в понад 900 різноманітних прикрас. До речі, вперше новорічна красуня з металевим каркасом з’явилась у Хмельницькому на початку нового тисячоліття — 2001 року.

Не поступатимуться головній ялині красою, ну, хіба лише розміром, новорічні дерева біля кінотеатру ім. Т.Шевченка та “Сілістри”. Загалом для складання трьох ялинок-конструкторів завезено 732 молодих рівних деревця заввишки від одного до п’яти метрів.

Окрім двох тисяч іграшок, зелених красунь прикрашатимуть вироби, власноруч виготовлені хмельницькими школярами. Триває конкурс на виготовлення кращих ялинкових прикрас “Подаруй ялинці свято”. Творці кращих робіт отримають солодощі.

Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *