Соціум

Де бути спортивній дошці пошани?

Незабаром у місті відкриють спортивну дошку пошани. От тільки де її встановити: чи біля центрального стадіону (ліворуч від входу), чи поруч із кінотеатром ім. Т. Шевченка, ще не вирішено. Тому нам було б цікаво почути вашу думку, шановні читачі “Проскурова”. Ваших дзвінків чекаємо у відділ спорту — тел. 76-34-81.

Ідея встановлення дошки належить президенту обласного осередку міжнародної асоціації ветеранів фізичної культури та спорту Віктору Барбалюку. Він займається виготовленням стенду, на якому розміщуватимуться фотографії 12 кращих хмельницьких тренерів, спортсменів, а також подієва спортивна інформація. “Плануємо відкрити дошку на День Перемоги. Хочеться, щоб кращих спортивних героїв міста городяни знали в обличчя. Для цього стенд має стояти на видному місці. Саме таким, на мою думку, є майданчик поруч із кінотеатром ім. Т. Шевченка. Однак у міському спорткомітеті мають іншу думку: вони радять встановити її поруч зі стадіоном. Проте там, як на мене, вона буде не надто помітною”, — каже Віктор Денисович.

До речі, встановлюватиметься дошка за спонсорські кошти. Для втілення задумки в життя Віктор Барбалюк уже вліз у борги, тому меценати ще мають можливість зробити свій внесок у добру справу.

Ольга Цимбалюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *