Соціум

Солов’їний спів Світлани Бабицької

У переповненому залі Хмельницької обласної бібліотеки імені Миколи Островського відбулася творча зустріч із лауреатом міжнародних та всеукраїнських конкурсів, солісткою академічного співу Світланою Бабицькою. Світлана Анатоліївна користується заслуженим авторитетом та популярністю серед широкого загалу обласного центру і далеко за його межами. Адже впродовж останніх років співачка брала участь чи не в кожному важливому для міста мистецькому заході, щедро даруючи людям естетичну насолоду та справжнє задоволення.

І цього разу пані Світлана була на висоті. Бо ж романси у її виконанні вражали своєю задушевністю, проникали в найпотаємніші куточки душі, викликаючи бурю емоцій та аплодисментів. Цьому сприяла артистична майстерність ведучого Сергія Трояновського, який уміло керував увагою присутніх, направляючи її в потрібне русло.

Не секрет, що ця творча зустріч для Світлани Бабицької стала своєрідною розминкою перед відповідальним концертом, присвяченим вірменському композитору Арно Бабаджамяну, який відбудеться 7 квітня цього року у великому залі ХОДТРК “Поділля-центр”.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *